Bad

Gå glad i bad…

Og det endda gerne hver dag!

 

Sammen med dit køkken, er dit badmiljø det sted, hvor trafikken er stærkest. Hver dag – året rundt. Derfor stiller det meget store krav til holdbarheden af elementerne.

 

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS er vi i stand til at sælge dig gode kendte mærkevarer, eller at skræddersy dit næste badmiljø fra vores eget snedkeri. Vi tænker på design og brugervenlighed samtidigt med slidstyrke.


Vi tænker på design og brugervenlighed samtidigt med slidstyrke. Vi ved, hvor ærgerligt det er, når endekanterne efter 2 år begynder at løsne sig, og har derfor også en løsning på dette.


Vores konkurrencekraft på dette punkt er stor – så selv om vi ikke ønsker at gå på kompromis med udseendet, så sælger vi faktisk helhedsløsninger til priser andre tror er umulige. Når godt håndværk går hånd i hånd med godt købmandsskab, så bliver kunderne altid tilfreds – og det er vel det det hele handler om – ikke?

Borgergade 81b
6752 Glejbjerg

CVR: 35 38 95 47

Tlf: +45 28 14 51 00
glejbjergmodelbyg@mail.tele.dk

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS råder vi over en moderne maskinpark, som sammen med stolte traditioner, gør os i stand til at udføre gode gedigne produkter, med et meget smukt finish. Vi anstrenger os for, at gøre vores produkter til genstand for stor beundring.

Ring til Glejbjerg Modelbyg ApS på telefon 28 14 51 00 eller udfyld formularen og få et godt tilbud.