Trapper

Fra eget snedkeri producerer vi håndværkertrapper i specialmål. Her skræddersyer vi enhver løsning uanset det omfatter træsorter, design, farvevalg og funktioner.

Du får med andre ord, altid netop den trappe du havde drømt om. Vores råvarer er af absolut bedste kvalitet og vores erfaring og gode håndværk, betyder tilsammen, at vores trapper pryder ethvert smukt hjem med glans. Vi kommer gerne på besøg for opmåling og rådgivning, og i tilbudsfasen er de fleste overraskede over vores konkurrencekraft.

Ring 75 19 81 00 eller send en mail med dine ønsker – så kommer vi hurtigt tilbage. Du er samtidigt også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der løbende orientere om aktuelle tilbud og nyheder fra Glejbjerg Modelbyg ApS. Tjenesten er gratis, og de fleste vil kunne gøre en god handel, henover tiden.

 

Borgergade 81b
6752 Glejbjerg

CVR: 35 38 95 47

Tlf: +45 28 14 51 00
glejbjergmodelbyg@mail.tele.dk

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS råder vi over en moderne maskinpark, som sammen med stolte traditioner, gør os i stand til at udføre gode gedigne produkter, med et meget smukt finish. Vi anstrenger os for, at gøre vores produkter til genstand for stor beundring.

Ring til Glejbjerg Modelbyg ApS på telefon 28 14 51 00 eller udfyld formularen og få et godt tilbud.