Snedkeri

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS råder vi over en moderne maskinpark, som sammen med stolte traditioner, gør os i stand til at udføre gode gedigne produkter, med et meget smukt finish.

Vi anstrenger os for, at gøre vores produkter til genstand for stor beundring. Så uanset om du vælger døre/vinduer, trapper, udestuer eller afslutningslister, så ved vi fra vore kunder, at stoltheden, ved en gennemført håndværkerprodukt, er stor gennem hele levetiden af produktet. Vi er i stand til at levere specialløsninger såvel som mere standardprægede løsninger, fra vores snedkeri. Vi udvælger med stor omhu vore råvarer, der i den sidste ende, er kernen i godt håndværk. Vi tager hensyn til slidstyrke, åretegninger, såvel som form og farvevalg. Derfor ved vi, at vores produkter lever op til dine forventninger.

 

Glejbjerg Modelbyg ApS servicerer såvel private som erhverskunder. Send os en mail eller brug Telefon 75 19 81 00, til at beskrive dine ønsker.

 

Du er også velkommen til at tilmelde dig, vores nyhedsbrev. Her er der løbende aktuelle tilbud/nyheder fra Glejbjerg Modelbyg ApS. Tjenesten er gratis, og de fleste vil kunne gøre en god handel, henover tiden.

 

Borgergade 81b
6752 Glejbjerg

CVR: 35 38 95 47

Tlf: +45 28 14 51 00
glejbjergmodelbyg@mail.tele.dk

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS råder vi over en moderne maskinpark, som sammen med stolte traditioner, gør os i stand til at udføre gode gedigne produkter, med et meget smukt finish. Vi anstrenger os for, at gøre vores produkter til genstand for stor beundring.

Ring til Glejbjerg Modelbyg ApS på telefon 28 14 51 00 eller udfyld formularen og få et godt tilbud.