Snedker- & tømreropgaver - store som små

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS finder du i alt 2 mand i marken. Men da vi har hver vores bil, er det muligt vi kører i hver vores retning. Ikke fordi vi, hver især, ikke er i stand til at samarbejde med andre, men ganske enkelt, fordi vi derved kan servicere flere kunder af gangen.

Vi samarbejder i øvrigt også med andre brancher uden problemer. Vi beskæftiger os med en bred vifte af godt håndværk og gode materialer til den rigtige pris. Vi stiller gerne op til mindre serviceopgaver og løser dem med et smil.


Er der tale om større opgaver, der typisk starter ved tegnebordet, så er vi faktisk også på hjemmebane her. Vores ideer og håndværk går i god tråd med helheds-løsninger. Det kalder vi god kundeservice.

Send os en mail, eller brug telefon 75 19 81 00 til kontakt. Du kan også tilmelde dig voresnyhedsbrev, der løbende orienterer om aktuelle tilbud/nyheder. Det er gratis, og de fleste vil kunne gøre en god handel, henover tiden.

Borgergade 81b
6752 Glejbjerg

CVR: 35 38 95 47

Tlf: +45 28 14 51 00
glejbjergmodelbyg@mail.tele.dk

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS råder vi over en moderne maskinpark, som sammen med stolte traditioner, gør os i stand til at udføre gode gedigne produkter, med et meget smukt finish. Vi anstrenger os for, at gøre vores produkter til genstand for stor beundring.

Ring til Glejbjerg Modelbyg ApS på telefon 28 14 51 00 eller udfyld formularen og få et godt tilbud.