Køkkener

Et køkken er i dag centrum for hele familien. Her mødes mennesker på alle tider af døgnet, til måltider og hyggestunder. Derfor er det også vigtigt med et godt miljø fra funktionelle indretninger i køkkenet. Valg af lågetype og træsorter er derfor et vigtigt punkt i udvælgelsen. Hos Glejbjerg Modelbyg ApS forhandler vi flere kendte mærker.
Ofte er der behov for håndværksmæssige tilpasninger ved afslutninger, skæve vægge, - gulve og ikke mindst der, hvor den lille detalje til sidst giver en totaloplevelse. Derfor er vi samtidigt i stand til at skræddersy dit næste køkken fra vores eget snedkeri. Vi er med andre ord, ikke afhængige af standardløsninger, men er i kraft af vores håndværk, i stand til at levere netop dit drømmekøkken – og det endda til en absolut konkkurencedygtig pris. Ikke dårligt – vil mange mene..

Kontakt os på telefon 75 19 81 00 eller på e-mail: glejbjergmodelbyg@mail.dk - så er vi sammen allerede godt i gang med at realisere dine drømme.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du løbende blive orienteret om aktuelle tilbud og nyheder. Tjenesten er gratis – og betyder mulighed for en god handel, henover tiden.

Borgergade 81b
6752 Glejbjerg

CVR: 35 38 95 47

Tlf: +45 28 14 51 00
glejbjergmodelbyg@mail.tele.dk

Hos Glejbjerg Modelbyg ApS råder vi over en moderne maskinpark, som sammen med stolte traditioner, gør os i stand til at udføre gode gedigne produkter, med et meget smukt finish. Vi anstrenger os for, at gøre vores produkter til genstand for stor beundring.

Ring til Glejbjerg Modelbyg ApS på telefon 28 14 51 00 eller udfyld formularen og få et godt tilbud.